Interim-mens

interimmens

Soms moet er gewoon werk verzet worden, is het onduidelijk waar begonnen moet worden en/of is er een cruciale positie binnen de organisatie niet ingevuld. Dan kan het slim zijn een interimmer in te zetten.

‘A friend with benefits.’

Resultaat: een geklaarde klus met een plus

Het resultaat van een interim-klus is zeer afhankelijk van het werk dat gedaan moet worden. Als je voor een interim-mens als mij kiest, zal ik er in ieder geval altijd voor zorgen dat, naast dat de ik klus klaar, de werkomgeving menselijker wordt en de betrokken mensen zich menselijker in hun werk zullen opstellen.

Interim: a friend with benefits

Een interimmer draait mee. Er dient tijdens de klus geen onderscheid te zijn met de “normale” medewerkers. Qua activiteiten, formeel en informeel, doe ik alles wat een vaste medewerker ook zou doen. Je mag alleen wel meer verwachten van mij dan van een gemiddelde medewerker als het gaat over focus en kwaliteit. Mijn focus ligt op de klus en het creëren van meer dan er was. Kwaliteit hou ik met alles hoog in het vaandel, van belangrijke grote rapporten tot een kort gesprekje met een collega of medewerker: het moet kloppen.

Mens: ook een interimmer is een mens

Een interimmer wordt ingehuurd op een bestaande functie. Maar, iedereen die een functie bekleedt is een mens. Vandaar dat je mij kunt inhuren als interim-mens. Ik zie het als mijn missie om op elke plek waar ik kom anderen in te laten zien dat iedereen uiteindelijk een mens is, met al zijn kwaliteiten en al zijn rariteiten.

Start: een volmondig ‘ja’

Net als bij coaching geldt ook hier voor mij, meer dan voor de andere diensten, dat de samenwerking zeer persoonlijk is. Graag ontmoet ik daarom de mensen met wie ik zal moeten samenwerken en de eventuele mensen die ik aan zal sturen om elkaar goed te leren kennen. Alleen als zij volmondig voor mij kiezen, begint voor mij de samenwerking.

Neem contact op.