Making Business Human Seminar 2014

Er zíjn mensen en bedrijven die weten hoe je succesvol de volledige mens tijdens het werk kunt aanspreken. Die mensen kwamen aan het woord tijdens het seminar Making Business Human van Fellow Man.

Op een prachtige locatie ontmoetten we elkaar dankzij Willem Dijksterhuis als oude vrienden. Peter Ros liet de kansen in onze maatschappij zien en Olav de Maat bewees dat we vaker met z'n allen moeten voelen en minder in ons eentje ons hoofd moeten gebruiken. En na een verkwikkende novemberpauze toonde Jos de Blok aan dat je met zo min mogelijk meer succes hebt en vooral beter je werk kunt doen. Joep de Jong en Kim de Groot lieten ons diep in de ziel kijken, en maakten de cirkel voor alle aanwezigen rond.

Joep de Jong is manager en leider op het gebied van waarderend leiderschap. Jos de Blok is oprichter en directeur van Buurtzorg Nederland. Peter Ros is de-complexer en kennisdeeltjesversneller. Willem Dijksterhuis is oprichter van Be The Change Europe. Olav de Maat is oprichter van/en Fellow Man.

Thomas van Driel maakte de vele mooie foto's.

In 2015 was er ook een MBH-seminar: Making Business Human 2015, net als in 2016 en 2017